M.V.

Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante.

J.A.

Jovan je mašinski inženjeri projektuju mašine i alate, organizuju njihovu proizvodnju i bavi se njihovim iskorišćavanjem. Stučnjak je za pogonske motore, vozila i plovila, procesna i energetska postrojenja, nosive konstrukcije, vojnu tehniku. U radu primenjuje teorijska znanja iz prirodnih i tehničkih nauka, a služi se nacrtnim i matematičkim metodama, uz upotrebu pribora za crtanjem i savremenih računara. U svom radu se specijalizuje prema proizvodu ili prema tehnološkom postupku.

A.P.

Ana je mašinski inženjeri projektuju mašine i alate, organizuju njihovu proizvodnju i bavi se njihovim iskorišćavanjem. Stučnjak je za pogonske motore, vozila i plovila, procesna i energetska postrojenja, nosive konstrukcije, vojnu tehniku. U radu primenjuje teorijska znanja iz prirodnih i tehničkih nauka, a služi se nacrtnim i matematičkim metodama, uz upotrebu pribora za crtanjem i savremenih računara. U svom radu se specijalizuje prema proizvodu ili prema tehnološkom postupku.